Maak kennis met Astrid Rutten

Wie is de drijvende kracht achter Astrid Rutten Projects? Dat vertel ik je graag. Een geslaagd project is tenslotte afhankelijk van onze samenwerking. Ontdek dus snel mijn achtergrond en waarom ik met veel plezier werk als teamcoach & interim hr-manager.

Mijn roots en de start van mijn interim-carrière

Ik ben opgegroeid in de mooie Limburgse stad Maastricht. Van daaruit trok ik naar Zuid-Holland, studeerde in Tilburg en belandde uiteindelijk in Zeeland. Nu woon ik in de binnenstad van Middelburg samen met mijn man en drie kinderen. Mijn carrière als zelfstandig adviseur startte eind 2012. Sindsdien heb ik altijd, zowel in de profit- als non-profitsector, binnen het hrm gewerkt. Eerst deed ik dat in de rol van intern of extern adviseur, later als (interim)manager.

 

Werken als zelfstandig: een topkeuze

De beslissing om zelfstandig aan de slag te gaan, is mijn allerbeste carrièrekeuze ooit geweest. Ik ben namelijk nieuwsgierig van aard en varieer daarom graag van werkplek. Het afwisselende interimwerk past dus helemaal bij mij. Dat ik op de goede weg zit, merk ik aan de feedback van mijn klanten. Zo hoor ik regelmatig dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Ook waarderen ze het dat ik binnen de training veel ruimte biedt om een echt goed gesprek met elkaar te voeren. Dat laatste komt doordat ik een groot aanhanger ben van de methode Deep Democracy. Hierbij is de mening van ieder teamlid even belangrijk, waardoor iedere deelnemer aan bod komt.

Astrid Rutten Projects : professioneel en veelzijdig

Behalve een flinke dosis enthousiasme heb ik veel kennis en kunde als het gaat om werken binnen organisaties en teams. Ik kan daardoor diverse werkvormen toepassen en allerlei tools gebruiken om tot goede resultaten te komen.

Afhankelijk van de vraag gebruik ik verschillende werkvormen. Creatief of niet, een brown paper of een mood-board, kwaliteiten, complimenten, feedback, modellen, theorieen, werkvormen, bedenk het maar. Er zit van alles in mijn rugzak. Waar het vooral om gaat is dat jullie als team leren om de echte dialoog met elkaar te voeren.  Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en wordt het weer vloeibaar in je team.

In mijn werk als teamcoach maak ik veelvuldig gebruik van twee modellen die Martijn Vroemen in zijn Handboek Teamcoaching beschrijft. Het Teamwiel en het Keuzekruispunt. Het Handboek Teamcoaching is een absolute aanrader om aan te schaffen en staat zeker ook in mijn boekenkast!

Als gecertificeerd St!R teamcoach voldoe ik aan de kwaliteitseisen van professioneel begeleiden.

Behoefte aan een teamcoach? Maak een afspraak met me en we onderzoeken de mogelijkheden.

Heeft de werksfeer in je organisatie een boost nodig en spreekt mijn achtergrond je aan? Maak dan verder kennis met mij via 06 43284671 of info@astridruttenprojects.nl!

Alle diensten van Astrid Rutten

Teamcoaching, interim hr-management of Career Coaching; Astrid Rutten staat voor u klaar op al deze gebieden! Benieuwd naar alles wat Astrid Rutten te bieden heeft? Bekijk dan eens teamprofessionalisering!

Bekijk alle diensten