BLOG

Coaching

Miro

Maandag avond 19.00 uur; persconferentie….. daar gaan we weer! Maar… voor het goede doel! Binnen 24 uur zag mijn agenda er wederom heel anders uit dan gepland maar mijn motto is nu eenmaal “never a dull moment” dus hier komen we ook wel weer overheen.   Ook teams staan anders tegenover online sessies houden dan […]

Lees Meer
Coaching

Paaseitjes en de zoektocht naar werkgeluk

Wie heeft het vroeger niet gedaan? Paaseitjes zoeken in de tuin…   Met onze drie kinderen hebben we dat lang gedaan en wat hadden wij een lol als we telkens opnieuw dezelfde eitjes verstopten en de kinderen bleven zoeken…. Geen berenjacht maar eitjesjacht. Dat waren nog eens tijden 😉   Voor de komende paasdagen heb […]

Lees Meer
Coaching

Borstvoeding geven is de nieuwe Sinterklaas

Het is inmiddels al weer ruim 11 jaar geleden dat ik voor het laatst een baby aan mijn borst had. Alledrie mijn kinderen hebben borstvoeding gehad en ik ben er trots op dat te hebben kunnen doen op een manier die ik prettig vond. Meestal gaf ik borstvoeding in een aparte ruimte omdat ik vond dat prettig vond.

Lees Meer
Coaching

Coachen in tijden van Corona

Nederland werkt thuis. We volgen thuis onderwijs. We doen alles thuis en houden buiten anderhalve meter afstand. Door de persconferenties van de regering raken we zelfs een beetje thuis in gebarentekens. De wereld ziet er anders uit. Mijn agenda als teamcoach ook.

Lees Meer
Coaching

Teamcoach als moeder….in tijden van Corona

Nederland werkt thuis. We volgen thuis onderwijs. We doen álles thuis en houden buiten anderhalve meter afstand. Door de persconferenties van de regering raken we zelfs een beetje thuis in gebarentaal. De wereld ziet er anders uit. Mijn agenda als teamcoach ook.

Lees Meer