Middelburg
0643284671
astridruttenprojects@gmail.com

St!R gecertificeerd teamcoach

teamcoaching, cultuuronderzoek en interim HR management

Als teamcoach krijg je de meest uiteenlopende vragen op je bord. Van: “wij willen HR-business-partners worden in plaats van HR-adviseurs, kun je ons helpen?” tot “wij praten in ons team niet meer met elkaar” en “ wij zijn een startend team leidinggevenden en kunnen wel een klankbord gebruiken”. 

Dit zijn vragen waar ik mee aan het werk ga. Mooie vragen van teams die op zoek zijn naar dat wat hun verbindt. Op zoek zijn naar een manier om beter met elkaar te werken, om tot mooiere resultaten te komen. Op zoek naar meer werkgeluk. 

Afhankelijk van de vraag gebruik ik verschillende werkvormen. Creatief of niet, een brown paper of een mood-board, kwaliteiten, complimenten, feedback, modellen, theorieen, werkvormen, bedenk het maar. Er zit van alles in mijn rugzak. Waar het vooral om gaat is dat jullie als team leren om de echte dialoog met elkaar te voeren.  Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en wordt het weer vloeibaar in je team.

Als gecertificeerd St!R teamcoach voldoe ik aan de kwaliteitseisen van professioneel begeleiden. Voor meer informatie: https://www.stir.nu/cms/files/2015-12/beroepsprofiel-teamcoach-str-.pdf