Middelburg
0643284671
astridruttenprojects@gmail.com

Cultuur
onderzoeker

teamcoaching, cultuuronderzoek en interim HR management

Hoe weet je nu wat de cultuur is van jouw organisatie? Wat is überhaupt  organisatiecultuur?
Waar zit cultuur dan? Hoe breng je cultuur in beeld? Moet je de cultuur veranderen van je organisatie?
Wat is jullie totempaal (huh)?

Als ik onderzoek doe naar de bedrijfscultuur dan ga ik “rondhangen”, praat met iedereen, werk mee (ook in de nachtdienst), en ga strandjutten: op zoek naar verhalen, groot en klein. Naast verhalen verzamel ik  ook “suikerzakjes, schelpen, bloemen, toegangskaartjes, servetjes etc”: oftewel culturele mores……
Met al die verhalen en verzamelingen op zak ga ik de puzzel van cultuur leggen…… Afhankelijk van de opbrengst maak ik een plan van aanpak en praten we over het vervolg.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op!